Fix tabte hjemme og mistede terræn i topstriden
4Y9A9063.jpg
Vigerslev i grønt vandt 0-1 i kampen om at holde trit med førerholdene. Foto: Christian Ove Carlsson
Fix tog lørdag imod Vigerslev i en kamp, hvor 3 point var vigtige for at holde sig inde i topstriden for begge hold

Fix tog lørdag imod Vigerslev i en kamp, hvor 3 point var vigtige for at holde sig inde i topstriden for begge hold, da både Husum og Tårnby ser meget stærke ud og er favoritter til at tage de to oprykningspladser. Desværre for Fix bragte Vigerslev sig foran i første halvleg, og da der ikke kom flere scoringer, måtte Fix indkassere sit andet nederlag i træk og blot 3. nederlag i sæsonen og indtager nu 5. pladsen, 8 point efter Husum på 1. pladsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top