Fem nye skæve boliger i Toften
IMG_5366.jpg
En evaluering af de første boliger har ført til, at de nye boliger har et mindre badeværelse og større køkkenalrum. Hver bolig er på 40 m2. Foto: Annette Sadolin
Indvielse af fem nye boliger og et fælleshus på Toften blev fejret med flæskestegssandwich, og beboerne planlægger nu fælles madlavningskursus

Den lille boligafdeling Toften i Brønshøj er netop udvidet med fem nye boliger og et fælleshus. Boligerne er målrettet tidligere hjemløse og har derfor fået navnet ’skæve boliger’. De nye boliger supplerer de 12 boliger, som blev opført for 2½ år siden. Indvielsen af boliger og fælleshus blev fejret i starten af oktober, hvor der blev serveret hjemmelavede flæskestegssandwich til beboere og gæster i fælleshuset.
Gaven fra Samvirkende Boligselskaber blev overbragt af næstformand Kjeld Poulsen, som i sin tale sagde: “Da Samvirkende Boligselskaber i sommer rundede 75 år, ønskede vi os ikke gaver, men i stedet penge til vores to boligafdelinger for tidligere hjemløse. Det er med stor glæde, jeg kan fortælle, at I har rådighed over 27.500 kroner, som I kan bruge til aktiviteter sammen.”
Beboerne talte om, at nogle af pengene kunne bruges til et fælles madlavningskursus og måske fællesmiddage i det nye fælleshus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top