Eleverne hyldede lærerne
Lærernes-dag-03-42-15.jpg
De mange blomster – 700 styk i alt – har skolen fået i foræring fra den lokale Føtex på Frederikssundsvej. ”Skolens budget er stramt, så det er en rigtig dejlig sponsorgave, vi har fået her i dagens anledning – til glæde for lærerne og uden at pengene går fra eleverne”. Foto: Kaj Bonne
Mandag i sidste uge var en særlig dag for lærerne på Husum Skole. Det var nemlig lærernes dag, og det havde forældrene på skolen valgt at fejre. De markerede dagen allerede fra morgenstunden

Forældrene i skolens bestyrelse havde taget initiativ til at markere lærernes dag ved at uddele blomster til alle elever ved skolen, når de kommer om morgenen. Blomsterne skulle børnene give til deres lærer, når de kommer op i klassen.

Skolens øvrige forældre var også blevet opfordret til at tage kage med til klassen og skrive postkort med en særlig hilsen fra familien til læreren.

-Lærerne har afgørende betydning for vores børns liv og hverdag. De gør en kæmpe indsats i dagligdagen, og derfor er det vigtigt for os at bruge anledningen til at sige tak – både fra os og fra vores børn, fortæller Line Michan, der er formand for skolebestyrelsen på Husum Skole.

De sidste års ændringer på skoleområdet med skolereformen har givet store omvæltninger i vilkårene for de lærere og pædagoger, der arbejder med skolebørnene.

-Det har virkelig krævet meget af hele skolen at omstille sig til det nye – alle knokler hårdt og de gør det altid med smil og overskud til overs til børnene – det er rigtig dejligt at opleve, siger Line Michan og tilføjer:

“Vi håber at de på dagen vil kunne mærke, hvor meget deres arbejde er værdsat og betyder for os” .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top