Dommerfejl kostede Brønshøj vigtige point
4Y9A0964.jpg
Brønshøj spillerne protesterede korrekt efter HIKs scoring. Foto: Christian Ove Carlsson
Der var lagt op til topkamp lørdag, da rækkens tophold HIK var på besøg på Tingbjerg Ground. 511 tilskuere, heriblandt flygtninge fra Sandholmlejren som var inviteret af Brønshøjs fangruppe "Drunken Army."

Brønshøj kom godt fra start og havde god kontrol over kampen, og HIK var kun farlige på langskud. Hjemmeholdets Patrick Naundrup havde Brønshøjs første chance, men HIK keeper Esben Madsen fik afværget til hjørnespark. Brønshøj havde halvlegen igennem god kontrol og stod fornuftigt hele vejen rundt på banen. Skarpheden foran mangler stadig, men spillet bliver bedre og bedre.

I starten af 2. halvleg fortsatte kampen i samme mønster, men midt i halvlegen fik gæsterne så mere og mere overtag og pressede på, men forsvaret stod en god kamp og holdt gæsterne væk fra de store chancer. 12 minutter før tid blev rækkens topscorer Nick Christensen spillet fri i dybden og scorede sikkert til 0-1, men hvad dommerne ikke så, var et klokkeklart frispark på Nuri Mustafis som blev revet omkuld og trods store protester blev målet anerkendt. Synd for Brønshøj, at kampen blev afgjort på en dommerfejl for det var en lige kamp og uafgjort havde været et retfærdigt resultat.

Brønshøjs næste kamp er lokalderbyet “Slaget om Mosen” og AB lægger græs til denne gang. Sidst de 2 hold mødtes var i starten af september, og her trak AB det længste strå og vandt på Tingbjerg Ground med 1-2. Kampen spilles lørdag den 31. oktober klokken 14.

4Y9A0933

“Drunken Army” og gæster fra Sandholmlejren fik god underholdning. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top