Den digitale hverdag
I efteråret 2015 fortsætter Husum bibliotek & Medborgercenter temaet med Din Digitale hverdag

D. 22. oktober kan du få en introduktion til sociale medier som f.eks. Facebook. Vi fortæller kort om de sociale medier og demonstrerer et udpluk af de forskellige sociale tjenester, for Facebook og youtube med udgangspunkt i deltagernes interesser. Kurset er tænkt som en appetitvækker, hvor du går hjemme og leger videre. Workshoppen er for alle og kræver du kun at er vant til at bruge pc eller tablet.

I oktober og november kan du lære at bruge den populære e-reolen.dk og at låne e-bøger og lydbøger på nettet. Derudover viser vi hvordan du kan låne udenlandske e-bøger via E-reolen Global og elektroniske tidsskrifter på Zinio. Workshoppen byder på en introduktion til e-bøger, lydbøger på nettet og elektroniske tidsskrifter. Workshoppen er for alle og kræver du kun at er vant til at bruge pc eller tablet. Medbring gerne din egen tablet.

Mandag d. 19. kl. 15-17 eller onsdag d. 18. november kl. 15-17.

D. 11. november kommer DSB på besøg og fortæller om rejsekortet. Der er sagt og skrevet meget om rejsekortet, både godt og skidt om rejsekortet. Mange er måske blevet i tvivl hvem der har fordel af at bruge det, hvor og hvornår det kan bruges og hvordan det fungerer. Derfor inviterer Husum bibliotek og medborgercenter til foredrag om rejsekortet onsdag d. 11. november kl. 15.00-17.00 i bibliotekets arrangementslokale. Her vil repræsentanter for DSB give svar på alle disse spørgsmål og fortælle hvad rejsekortet er for en størrelse og hvilke fordele, det giver. Så mød op, når DSB fortæller om din nye, nemme adgang til tog, metro og bus.

D. 13. november kl. 15-17 og d. 3. december kl. 15-17 holder Skat kursus om forskudsopgørelsen. I november bliver den forskudsopgørelse tilgængelige på skat.dk i din skattemappe. På dette kursus forklarer vi dig hvordan du selv kan læse og forstå din forskudsopgørelse. Husk at medbringe NEMID/nøgleort

Arrangementerne er gratis, men kræver tilmelding på Husum Biblioteks hjemmeside, eller ved personligt fremmøde på Husum Bibliotek i tiden hvor der er personlig betjening.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top