Brønshøj mangler velgørende lod-sælgere
Endnu flere foreninger, klubber og skoleklasser i Brønshøj kan drage økonomisk fordel af Børnehjælpsdagens Julelotteri

Brønshøj og omegn er sparsomt repræsenteret i Børnehjælpsdagens Julelotteri, der er på gaden den 31. oktober. Kun én enkel forening i hele Brønshøj har meldt sig som sælger. Det viser en frisk opgørelse fra den danske hjælpeorganisation, der nu opfordrer flere lokale foreninger, idrætsklubber og skoleklasser til at melde sig på banen.-Julelotteriet gør gavn over hele landet, men aktuelt har Københavns kommune – herunder Brønshøj – desværre en meget lav tilmeldingsprocent. Derfor vil vi gerne gøre opmærksom på den gode indtjeningsmulighed, som lotteriet rummer for det lokale forenings- og skoleliv, forklarer Børnehjælpsdagens lotteriansvarlig Anne Nielsen.

For hvert solgt skrabelod til 20 kroner giver Børnehjælpsdagen et provenú på 8,50 kroner direkte ned i klub- eller klasseklassen. Og det kan hurtigt løbe op: I 2014 tjente 541 foreninger, klubber og skoleklasser i alt 2,7 millioner kroner ved at deltage i Julelotteriet.

-Nogle foreninger tjener mellem 40-60.000 kroner på at sælge julelodder. Det er altså beløb, der virkelig kan gøre en forskel og som for eksempel kan dække nye redskaber, træningstøj, stævner, klub-rejser eller lignende, forklarer Anne Nielsen.

Lodsalg støtter anbragte børn

Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Alene af den årsag har hjælpeorganisationen hårdt brug for lokale sælgere over alt i landet – og altså særligt i Brønshøj.

“Julelotteriet er baseret på et unikt koncept, hvor foreningsbørn og skoleelever hjælper sig selv, men samtidig yder en vigtig humanitær indsats for de anbragte børn, som ikke kan bo hjemme hos deres forældre”, afslutter Anne Nielsen, der understreger, at tilmelding til lotteriet er gratis og kan ske i hele salgsperioden (31. oktober – 24. december 2015).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top