Alle gode gange 3 mod HIK?
Det spidser for alvor til i KanalSport Divisionens pulje 1, hvor Brønshøj indleder et hårdt slutprogram hjemme mod HIK inden kampene mod AB, ude, og Hvidovre, hjemme, venter.

Brønshøj spillede en skuffende kamp hjemme mod Holbæk i starten af oktober, men i den efterfølgende kamp, ude mod Avarta, viste holdet karakter og viljestyrke, og dominerede Rødovre-holdet hele 1. halvleg, og kan dette spil tages med til de sidste kampe i sæsonen, så blive det kedelige efterårsvejr lidt mere tåleligt.

Der venter dog Brønshøj et formstærk HIK-mandskab, der har hentet en række gode resultater på det seneste. Ikke mindst takke være holdets, samt ligaens, topscorer Nick Christensen, der har scoret 12 mål af HIK’s 18. Brønshøj har dog haft godt styr på HIK denne sæson, hvor de to hold allerede har mødt hinanden to gange, begge gange med sejre til hvepsene.

Første kamp mod holdet fra Gentofte fandt sted i midten af august, da de to hold mødtes i 1. runde af DBU Pokalen, i Gentofte. Her spillede Brønshøj sig sikkert videre til 2. runde med en 3-0 sejr. To uger senere mødtes de to hold, ligeledes i Gentofte, så igen, denne gang i ligaen, og nok en gang formåede hvepsene at score 3 mål, da de denne gang vandt 3-1. Fælles for de to kampe var, at Jabar Sharza scorede 2 mål, og kan han gentage det kunststykke, skal det nok blive en sjov lørdag eftermiddag i Tingbjerg Idrætspark.

Så vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg, når Brønshøj skal fuldende hattricket mod HIK. Kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.

Derudover ønsker vi HIK’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top