Afstemning fra den 12. november på Brønshøj Bibliotek
Berigtigelse Det er nu muligt, at afgive brevstemmer til folkeafstemningen om retsforbeholdet i forhold til EU. Københavns Kommune har tidligere oplyst at dette kunne ske nu på bl.a. Brønshøj Bibliotek, men dette er ikke korrekt. Afgivelse af brevstemmer på Brønshøj Bibliotek kan først ske fra den 12. november i den betjente åbningstid. P.t. kan der stemmes […]

Berigtigelse

Det er nu muligt, at afgive brevstemmer til folkeafstemningen om retsforbeholdet i forhold til EU. Københavns Kommune har tidligere oplyst at dette kunne ske nu på bl.a. Brønshøj Bibliotek, men dette er ikke korrekt. Afgivelse af brevstemmer på Brønshøj Bibliotek kan først ske fra den 12. november i den betjente åbningstid. P.t. kan der stemmes på Hovedbiblioteket i Krystalgade samt i Borgerservice i Nyropsgade. I Borgerservice dog ikke i perioden 30. oktober – 6. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top