30 års jubilæum med bidrag til et dynamisk seniorliv
ldredag-09-41-15.jpg
Brønshøj-Husum Aktiv-Center var også repræsenteret på den nyligt afhqoldte lokale Ældredag. Til højre formanden Benny Zacho. Foto: Kaj Bonne
Brønshøj-Husum Aktiv Center kan i år fejre 30 års jubilæum, og dette fejres med fest den 22. oktober i Kulturhuset Pilegården med spisning, musikalsk underholdning og dans.

Brønshøj-Husum Aktiv Center kan i år fejre 30 års jubilæum, og dette fejres med fest den 22. oktober i Kulturhuset Pilegården med spisning, musikalsk underholdning og dans. Centeret er et fællesskab primært af aktive seniorer over 60 år, der bor i Københavns Kommune, men alle er velkomne uanset alder og bopæl. Medlemmerne mødes jævnligt til arrangementer, udflugter og andre aktiviteter. Det kan være aktiviteter som foredrag, banko, koncerter og ekskursioner. Endvidere afholdes kortspil i Gartnerstiftelsen på Præstegårds Allé.
Foreningens medlemmer træner desuden billigt i Pilegårdens motions- og fitnessrum. Yderligere oplysninger om Brønshøj-Husum Aktiv-Center hos formanden Benny Zacho på tlf. 28290286.

EF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top