2700 Halloween byder på masser af (u)hygge
Halloween-24-45-14.jpg
Foto: Kaj Bonne
Der er lagt op til en aften for både store og små, når Handelsforeningen holder aftenåbent på fredag

Gys og gru på torvet

Der venter de 6-99-årige en totaloplevelse, der vil få hårene til at rejse sig på armene til 2700-Halloween på Brønshøj Torv. Kulturhuset Pilegården har inviteret Rollespilsfabrikken til at lave et gruopvækkende gyserløb fre. d. 30. oktober kl. 17-20.

Ruten inddrager området omkring og indenfor i Rytterskolen og målrettet børnefamilier. Man skal være over 6 år for at være med på ruten, men for de yngre er der uhyggelig ansigtsmaling allerede fra kl. 16. På hele ruten vil der være rollespillere, der gør deres bedste for at skræmme deltagerne undervejs. De vil ligge på lur i buske, gemme sig rundt om hjørner og hoppe frem, når publikum kommer tæt på. Så kig forbi, hvis du tør. Der er fri entre og ingen tilmelding på forhånd.

Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Halloween 15 45-14

Pilegården disker op med ansigtsmaling, hvor man kan blive malet som både Dracula og farlige dyr.Derudover kan mani år prøve noget nyt, man kan nemlig komme med på Pilegårdens heksetur rundt i haven bag museet. Foto: Kaj Bonne

Mød KC Møblers arbejdende værksted på Brønshøj Torv

På fredag til 2700-Halloween rykker noget af KC Møbler op på Brønshøj Torv

Kim Christensen er møbelpolstrer og er manden, der kan skabe og genskabe møbler med en håndværksmæssig snilde, som er imponerende. Og på fredag er det muligt at se Kim arbejde på en ældre stol i rokoko stil med gammeldags polstring. “Vi kan genskabe en stol nøjagtig, som den så ud for mange år siden. Men du kan også vælge at ændre den fx med et andet design stof eller læder, hvis du har lyst til det. Da vi også har eget snedkerværksted er det også muligt at restaurere eller ændre på træværket. Og det er det vi gør på den stol vi arbejder på netop nu. På den måde får du et møbel, som din nabo med garanti ikke har magen til og samtidig bevarer du et gammelt arvestykke og noget historie” fortæller Kim

Ulla Christensen står for stole flet i alle mulige udgaver. Hun udfører både flet i papirgarn – som fx y-stole, flet med sjener som fx. The chair – maskinflet som fx mange Thonet stole har og ikke mindst fransk rørflet som både nogle design stole har men i især gamle stole har. Det vil være muligt at se forskellige eksempler på stoleflet – ligesom det vil være muligt at se ulla arbejde på en stol.

mød kc

En elektrisk oplevelse

Kom og oplev gys og mundgodt hos Maj-Brit og Heidi i City El, Frederikssundsvej 119. Man kan som barn også deltage i en børnekonkurrence. Det vil være muligt at trække “held og lykke lodder” – men kravet er, at barnet har enten sin mor eller far med. Derudover er der timetilbud fra kl. 16-21, og fra kl. 18-19 kan man få gode “elektriske råd” fra elektrikeren Kim.
Der vil være pyntet fint op, og der vil være lidt mundgodt.

Halloween 21 45-14

Foto: Kaj Bonne

Sanserne pirres

Hos Leg Godt på Frederikssundsvej 119 c kan man, hvis man tør, komme og smage og røre ved noget ulækkert. Hos Annette og Trine i Leg Godt kan man også tage hjem med en lang heksenæse med en stor vorte på.

leggodt

Vind vinterstøvler og køb til (u)hyggelige priser

Hos Birte i ShoeBaLoo, Frederikssundsvej 148, kan man blive den heldige vinder af et par Grünland vinterstøvler. Det eneste man skal gøre er at tælle flagremus rundt i butikken. Der trækkes lod blandt de rigtige svar og derud over bliver der budt på forfriskninger og en lækker kage fra Kirstens Konditori. Hvis man skal gøre et godt køb er det også her man skal slå til. Birte giver nemlig også 20% rabat på ikke i forvejen nedsatte varer.

Shobaloo

Halloween i Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke er også med, når bydelen fejrer Halloween fredag den 30. oktober. Det starter kl. 16 med en tårntur ved pastor emeritus Karsten Woll. Man kan se sin bydel lidt fra oven fra Københavns ældste bygning og høre historierne om Absalon, svenskekrigene og englændernes belejring. Kl. 17-18 er der gudstjeneste i børnehøjde: “Æbler og Englebasser” med masser af spindelvæv, (u)hygge, historier, sang, leg og kirkegårdsvandring, hvor der tændes lys i mørket. Der er ingen fælles spisning, men der vil være en lille sandwich at tage med på vejen ud i Brønshøj by Night.

Kl. 19 er der endnu en tårntur, denne gang en lidt mere uhyggelig en af slagsen ved sognepræst Peter Nejsum. Alle levende og døde er velkomne.

nyt fisk

Kirkegårdsvandring på Brønshøj Kirkegård. Foto: db

Halloween 32 45-14

Kom også og mød Superbrugsens økologiske superhelte. Her kan forældre og børn komme i “skole” og få udvidet deres viden om økologi. Foto: Kaj Bonne

Halloween 31 45-14

Hvis man tør, så skal man endelig gå på opdagelse i spøgelseshuset “Medusa”. Her kommer man med
garanti til at mærke blodet suse og hjertet isne. Forlystelsen er både for forældre og børn. Foto: Kaj Bonne

Halloween 37 45-14

Arbejdernes Landsbank er på plads med en stand,  hvor man kan deltage i konkurrencen om en flot præmie.
De første 100 besøgende får en Halloween overraskelse. Foto: Kaj Bonne

Halloween 24 45-14

På Linde Apotek kan man komme på besøg i “Heksens Hule” mellem 16.00-21.00. Her er der aktiviteter for både voksne
og børn og der er masser af uhygge og gyselige tilbud. Foto: Kaj Bonne

Halloween 35 45-14

Er din sjæl kold, så er det en god ide at få lidt varme hos “Den lille gode slagter”.
Han serverer nemlig skønne hjemmelavede pølser fra sin bod på Brønshøj Torv. Foto: Kaj Bonne

Halloween 34 45-14

Derudover kan man få styret sin kaffe-og sukkertrang hvis man  besøger Pigekoret, der serverer dejlig hjemmebagte kager.
Hvis man lægger nogle penge i deres kagekasse, så støtter man dem også, så de kan komme på en rejse til USA næste år.
Det er endvidere Pigekoret, der står for udsmykningen på torvet. Foto: Kaj Bonne

Rotary vil også være  at finde og det er dem, der står for de kolde drikkevarer

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top