Vild sæsonstart i FDF
Mange nye børn i FDF, da sæsonen startede i Brønshøj Kirke

Brønshøj Kirke var bogstaveligt talt fyldt til sidste plads, da sognepræst Peter Nejsum onsdag den 19. august kunne byde velkommen til en ny sæson i FDF K25 Brønshøj med en mønstringsgudstjeneste for de mange nye og gamle medlemmer. Anslået var mere end 270 børn, ledere og forældre mødt frem til den traditionelle sæsonstart og efter gudstjenesten morede de mange fremmødte sig i Præstegaardshaven med sang og leg.
– Det er altid spændende at se, hvor mange nye børn, der kommer efter sommerferien, siger kredsleder Dorte Fog, men i år har vist slået alle rekorder. Jeg tror, at vi mindst har set 20 nye ansigter til de første møde, og da vi allerede er over 200 medlemmer, så bliver der nu fyldt helt ud i lokalerne i Brønshøj Sogne Center, når vi mødes i de kommende uger. – Vi tror, at den store tilslutning til årets sommerlejr er en del af forklaringen på det store fremmøde, forklarer Dorte Fog.

Plads til flere
– Vi har fortsat plads til flere børn, men kan ret hurtigt få en venteliste, så vi ikke bliver lagt ned af succesen, siger hun og kan samtidigt glæde sig over, at FDF K 25 Brønshøj nu er Danmarks 3. største FDF-kreds. Har man lyst til at være FDFer, så skal man være begyndt i 0. klasse, men ellers er det bare at møde op til de ugentlige møder i Brønshøj Sognecenter på Præstegaards Allé 5. Det er onsdage kl. 18.30 for de yngste og torsdage kl. 18.30 for børn fra 5. klasse og ældre, fortæller Dorte Fog.
Blandt sæsonens store oplevelser er FDF Landslejr til næste år, hvor mere end 12.000 FDF´ere fra hele Danmark skal mødes for foden af Himmelbjerget. En oplevelse op mod 100 af de ældste FDFere fra FDF K 25 Brønshøj kan glæde sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top