Vi skal jo stå på fødderne
-Det har været en fantastisk følelse endelig at se sit eget navn på døren. Det har været som at være gravid i ni måneder og så endelig at skulle føde, fortæller statsautoriseret fodterapeut Pernille Niemann Raben, der netop har åbnet sin klinik Feet4U på Frederikssundsvej 275

Pernille Niemann Raben har i mange år arbejdet som social- og sundheds assistent, så det falder hende lige for at have med mennesker at gøre – noget som hun elsker.
-Jeg har dog altid været tiltrukket af tanken om at være selvstændig og være mig selv, og da jeg var blevet færdig som fodterapeut dukkede klinikken i Husum pludselig op, fortæller Pernille, der købte klinikken med både patienter og inventar.
Pernille byder i sin klinik på flere forskellige behandlinger. Hun laver firmaaftaler, og hun tager også hjem til folk, hvis de ikke selv kan komme ned til hende og hun har ydrenumre, hvilket vil sige, at hun tager imod patienter, der er henvist fra egen læge.
Desuden har hun også købt en footscan, som er en maskine, der tager billeder af fødderne, så man kan se, om der er brug for et indlæg. Footscanneren kan også tages med på hjemmebesøg.
– Mange behandler ikke fødderne, som man bør. De bliver tit nedprioriteret, mener Pernille og tilføjer: Der er langt flere, der eksempelvis skulle gå med indlæg. Mange forstår ikke, hvorfor der opstår hård hud, men grunden kan simpelthen være, at de har brug for indlæg, fordi der opstår tryk forkerte steder i foden, forklarer hun og glæder sig over alle de tilkendegivelser hun allerede har fået af patienterne.
-Mange er kommet med blomster og chokolade, fortæller Pernille, der ser frem til at komme rigtigt i gang. Det eneste hun godt kan være nervøs for og det er den administrative del, som er lidt nyt for hende hvilket Husum og Brønshøj også er.
– Patienterne er gode til at fortæller om bydelen og de forskellige butikker, så jeg synes allerede jeg så småt er ved at lære bydelen at kende, fortæller Pernille, der selv bor på Frederiksberg er gift og har tre børn og to bonusbørn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top