Ulykke på Frederikssundsvej
ulykke-på-frederikssundsvej.jpg
Foto: db
Opbuddet af ambulancefolk, brandbiler og politi var massivt, da der i lørdag eftermiddag skete et dramatisk biluheld på Frederikssundsvej

Opbuddet af ambulancefolk, brandbiler og politi var massivt, da der i lørdag eftermiddag skete et dramatisk biluheld på Frederikssundsvej lige ud for Husum Bypark, hvor tre biler tørnede sammen sidelæns.

-Der var fastklemt en person, som vi fik frigjort ved at skære taget af bilen og på den måde fik vi vedkommende løftet ud af bagagerummet, fortæller vagthavende ved Københavns Brandvæsen og tilføjer at den tilskadekomne blev bragt på hospitalet hvorefter politiet overtog skadesstedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top