Uhumske toiletter på skolerne
Skolerne er i fuld gang igen efter sommerferien og der bliver indkaldt til forældremøder. Igen bliver de uhumske toiletter på skolerne, bl.a. Bellahøj Skole, taget op til diskussion.

Skolerne er i fuld gang igen efter sommerferien og der bliver indkaldt til forældremøder. Igen bliver de uhumske toiletter på skolerne, bl.a. Bellahøj Skole, taget op til diskussion. Nøjagtig ligesom sidste år og året før igen, men desværre skete der ikke andet end det gik videre til nogle, som åbenbart ikke syntes at de var så uhumske. Sagen blev nærmest syltet – trods børnene flere gange om ugen kommer hjem fra skole og fortæller, at de ikke går på toilettet i skolen af den ene grund.

Jeg mener, at når den nye skolereform kræver at børnene skal gå det længere i skole nu, så skal toiletterne også være i orden og rene. Det er selvfølgelig også børnenes ansvar at respektere skolens inventar og behandle tingene ordenligt. Det nytter ikke, at man ikke tager dette alvorligt – for børnene kan få mange problemer på længere sigt, når de nærmest holder sig en hel dag. Ikke flere kampagner og osv. men handling her og nu Tak!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top