Udsigt til ro om Grøndalsvænge
Både overborgmesteren og Teknik- og Miljøborgmesteren i København anbefaler at aflyse den gamle servitut om billige boliger for Grøndalsvænge Andelsboligforening.

Servitutten har skabt vrede og usikkerhed blandt nuværende og tidligere beboere i Grøndalsvænge. Det sker, efter at Statsforvaltningen i en udtalelse i dag konkluderer, at kommunen ikke har en saglig kommunal interesse i at opretholde servitutten. Servitutten handler om, at der ikke må opnås fortjeneste ved videresalg af andele i Andelsboligforeningen Grøndalsvænge. – Jeg har tidligere sagt, at vi vil følge Statsforvaltningens vurdering i sagen. Med den klare vurdering, der ligger nu, er der kun ét for os at gøre – nemlig at sige, at nu ophører kommunen med at håndhæve servitutten. Det betyder, at vi trækker en streg i sandet, så borgerne i Grøndalsvænge kan komme videre med deres liv, siger overborgmester Frank Jensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top