Tåhyler bringer Brønshøj tilbage i toppen af tabellen
4Y9A8054.jpg
Sebastian Lassen i VILD jubel efter sin scoring. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj mødte lørdag formstærke AB Tårnby, som før kampen havde vundet deres seneste 3 kampe. Brønshøj derimod havde efter nederlag i de seneste 2 kampe brug for at komme i gang igen.

De 395 tilskuere som var mødt op fik en meget lige halvleg, hvor Brønshøj lagde bedst ud og dominerede i starten, men som halvlegen skred frem, fik gæsterne mere fat. Halvlegens største chance tilfaldt gæsterne efter et frispark, men Vilfort i Brønshøjmålet, kom godt ned til skuddet ved den ene stolpe og fik reddet til hjørnespark.

Sebastian Lassen blev skiftet ind straks fra starten af 2. halvleg, og han skulle kun bruge 10 minutter før han med en lang tå kunne bringe Hvepsene foran med 1-0. Oliver Fredsted forsøgte i venstre side at finde Jabar Sharza, men bolden havnede lidt tilfældigt i ingenmandsland og Sebastian Lassen kastede sig frem og kunne med en tåhyler lige akkurat prikke bolden forbi Rasmus Pryts i AB Tårnbys mål til stor jubel for hjemmeholdets tilskuere.

Det gav hjemmeholdet mere ro, og de trak sig lidt tilbage på banen og levede herefter på hurtige omstillinger. Gæsterne blev aldrig rigtig farlige og udover en del dødbolde til sidst havde Brønshøj kampen under kontrol.

Med 1-0 sejren og Avartas pointtab i 1-1 kampen hjemme imod Holbæk ligger Brønshøj nu på 4. pladsen i Kanalsporten Divisionen.

På lørdag mødes de to hold så igen i den omvendte kamp. Kampen spilles klokken 14.00 på Tårnby Stadion.

4Y9A8041

En liggende Sebastian Lassen passerer Rasmus Pryts i Tårnby målet. Foto: Christian Ove Carlsson

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top