Store bygge- og anlægsprojekter i bydelen
Brønshøj-Torv-01-35-15.jpg
Først i oktober forventes det, at anlægsarbejdet omkring Brønshøj Torv er færdigt. Anlægsarbejdet skal skabe bedre forhold for busserne og cyklisterne, og der bliver kun en vognbane til bilisterne. Senere kommer turen til andre strækninger på Frederikssundsvej, hvor der på dele af strækningen skal etableres busbaner. Foto: Kaj Bonne
Bydelen ligner efterhånden en stor byggeplads. Vi prøver at give en indsigt i, hvad det hele skal ende med

Foto: Kaj Bonne

Brønshøj Skole 01 35-15

Tilbygningen til Brønshøj Skole bliver en lav bygningsstruktur i 1-2 etager let nedsænket i terrænet, og der etableres en ny skolegård på taget, som bliver tilgængelig for hele områdets børn og beboere – også efter skolens åbningstid. Tilbygningen består af et indre gaderum, der åbner sig op til pladsdannelser og torve. Tilbygningen forventes færdig i februar 2016, hvorefter den nuværende skolebygning skal renoveres.

Voldparken 02 35-15

Ved EnergiCenter Voldparken er der fuld gang i byggeriet af en ny idrætshal til 54 mio. kr., der forventes at stå færdig i 2017 og bygges i tilknytning til den gamle hal, der ses til venstre. Hallen bliver på 2.200 kvadratmeter og skal bruges til bl.a. håndbold, volleyball og basketball. Der etableres en mobil tribune med 300 siddepladser.

Husum Torv 01 35-15

Også på Husum Torv arbejdes der med en omlægning af Frederikssundsvej og nye anlæg, som ligesom på Brønshøj Torv, er en del af projektet, der skal sikre bedre fremkommelighed for busserne og bedre cykelstier. Også på Husum Torv bliver der kun en vognbane i retning mod City. Det samlede projekt på Frederikssundsvej forventes afsluttet til næste sommer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top