Stefan fik uafgjort i hårdt spillet kamp
4Y9A7895.jpg
PI´s målmand uden chance for at redde Grubbes skud. Foto: Christian Ove Carlsson
Stefan og PI Fodbold tørnede lørdag sammen på Folevadsvej i serie 2. Gæsterne forsøgte fra kampens start at stresse Stefan langt oppe på banen. Det resulterede i en kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og der var mange gode dueller overalt på banen

Stefan og PI Fodbold tørnede lørdag sammen på Folevadsvej i serie 2. Gæsterne forsøgte fra kampens start at stresse Stefan langt oppe på banen. Det resulterede i en kamp, hvor spillet bølgede frem og tilbage, og der var mange gode dueller overalt på banen. Stefan havde det meste af spillet, men gæsternes omstillingspil var hurtigt og direkte, men skarpheden manglede oppe foran. Gæster bragte sig foran efter små 25 minutter på et selvmål, da et indlæg blev headet tilbage og forbi en fremstormende Stefan-keeper og ind i det tomme mål.

I anden halvleg lagde Stefan så et ordentlig pres på gæsterne fra start og det gav bonus efter 10 minutter, da Morten Grubbe placerede bolden helt oppe i det ene hjørne uden nogen som helst chance for keeperen. Midt i halvlegen begyndte begge hold så at spille hårdt og kampen udviklede sig til en rodet affære, med en masse små svinestreger fra begge holds sider. Kampen sluttede 1-1 og Stefan holder sig fast i toppen af tabellen på 3. pladsen. Næste kamp er den 29. september, hvor holdet ude spiller imod Culpa.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top