Spørgsmål om ansættelser
Det er kommet frem i pressen, at der i Beskæftigelses – og Integrationsforvaltningen i København i månederne efter kommunalvalget i november 2013 blandt andet blev slået fire stillinger op, som sammenlagt fik 272 ansøgninger.

Det er kommet frem i pressen, at der i Beskæftigelses – og Integrationsforvaltningen i København i månederne efter kommunalvalget i november 2013 blandt andet blev slået fire stillinger op, som sammenlagt fik 272 ansøgninger. De fire stillinger blev efter forlydender, alle besat af personer, der har en baggrund i Radikale Venstre, og tre af de fire ansatte havde arbejdet som politiske medarbejdere i den radikale borgmesters (Anna Mee Allerslev) kampagne til netop kommunalvalget i 2013.
Dansk Folkeparti ønsker derfor en redegørelse i Borgerrepræsentationen for, om der ved stillingsbesættelserne blev lagt vægt på dels ansøgernes partipolitiske tilhørsforhold og dels borgmesterens forudgående personlige kendskab til flere af de ansøgere, som blev ansat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top