Skattejagt hos Boldklubben Union
Landsholdet har brug for hjælp! Nogen har taget landsholdets bold - hjælp med at finde bolden på DBU’s Skattejagt i Union.

DBU (Dansk Boldspil Union) og Boldklubben Union på Genforeningspladsen inviterer piger og drenge mellem fem og syv år til at deltage i jagten på Danmarks mest eftersøgte bold. DBU’s Skattejagt fordeler sig over to dage med leg, sjov, ballade og store fodboldoplevelser. Skattejægerne skal om lørdagen gennemgå en række fodboldopgaver og samle ledetråde, så alle er klar til den store skattejagt på landsholdets bold om søndagen. Skattejægerne vil få en Adidas Skattejagt T-shirt, et diplom, en drikkedunk og deres helt egen bold som tak for indsatsen og hjælpen til landsholdet.
Skattejagten afholdes i weekenden 26. og 27. september, begge dage fra klokken 09.30 til 15, og lægger op til aktiv deltagelse fra forældrene eller en anden person over 16 år. Hvis skattejægerne finder landsholdets bold, kan de efterfølgende tilmelde sig konkurrencen om at blive “super-skattejægere”. Super-skattejægerne inviteres til landskampen Danmark – Frankrig i Parken for i fællesskab at overrække landsholdets bold til landsholdsspillerne og kampens dommer. Billetter til DBU’s Skattejagt købes på www.dbu.dk/skattejagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top