Protest mod besparelsesforslag
I forbindelse med behandlingen af det kommunale budget for 2016 er der fremsat forslag om at skære i den hidtidige særbevilling til idrætsprofilen på Bellahøj Skole

 I forbindelse med behandlingen af det kommunale budget for 2016 er der fremsat forslag om at skære i den hidtidige særbevilling til idrætsprofilen på Bellahøj Skole. Skolen har med succes været Københavns Idrætsskole i mere end syv år. Det foreslås nu at spare 1 mio. kr. på de såkaldte profilskoleaktiviteter, og det har fået Brønshøj-Husum Lokaludvalg til at opfordre politikerne til fortsat at bevilge pengene. – Det er ikke rimeligt at spare på aktiviteterne på en skole, der ligger i et område med relativt store sociale vanskeligheder og mange børn og unge, der har behov for en væsentlig medspiller, både socialt, sundheds- og uddannelsesmæssigt, siger Lokaludvalget i en udtalelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top