Pinlig første halvleg af Brønshøj
4Y9A6968.jpg
Trængsel foran Hvidovres mål. Spillerne fra Brønshøj i sine karakteristiske sorte og gule spilletrøjer. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj gæstede fredag aften ligaens duks Hvidovre, og det tog kun værterne 25 minutter at bringe sig foran med 3-0.

Hvidovre – Brønshøj 3-1 (3-1)

3. 1-0 Sebastian Lassen (selvmål)

16. 2-0 Daniel Holm 26. 3-0 Daniel Holm

36. 3-1 Andreas Granskov

Brønshøj gæstede fredag aften ligaens duks Hvidovre, og det tog kun værterne 25 minutter at bringe sig foran med 3-0. Cheftræner Jesper Hansen tog konsekvensen af det nærmest pinligt ringe spil og lavede en dobbeltudskiftning. Ud gik Sebastian Lassen og Patrick Naundrup og ind kom Sebastian Grubak Salmonsen og Andreas Granskov. Brønshøj fik herefter bedre fat og Andreas Granskov fik endelig huld på bylden, og bragte lidt balance i regnskabet med 3-1 scoringen efter 35 minutter.

2. halvleg blev spillemæssigt meget bedre, og Hvepsene tog initiativet og samtidig virkede Hvidovre tilfredse med at forsvare sin 3-1 føring. Desværre kom der ikke flere scoringer i kampen, og Brønshøj skal til at få styr på spillet, så målsætningen om at komme i slutspillet ikke skal komme i fare. Lige nu ligger holdet på en skuffende 6. plads, hvor kun de 4 bedste går videre. Brønshøj spiller lørdag hjemme imod AB Tårnby og her skal holdet vinde for at holde trit med de øvrige slutspilsaspiranter.

4Y9A6976

En bekymret cheftræner Jesper Hansen. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top