Over 1.000 deltog i cykelløb
Socialborgmester Jesper Christensen holdt åbningstalen, da den københavnske del af velgørenheds og motionscykelløbet ”Trædtil Danmark” lørdag formiddag blev afviklet med start og mål på EnergiCenter Voldparken. Efter sin tale skyndte borgmesteren sig hjem for at skifte tøj, så han selv kunne deltage i ruten på 65 km. 1.035 deltog i løbet, hvor man kunne vælge […]

Socialborgmester Jesper Christensen holdt åbningstalen, da den københavnske del af velgørenheds og motionscykelløbet ”Trædtil Danmark” lørdag formiddag blev afviklet med start og mål på EnergiCenter Voldparken. Efter sin tale skyndte borgmesteren sig hjem for at skifte tøj, så han selv kunne deltage i ruten på 65 km.
1.035 deltog i løbet, hvor man kunne vælge mellem 110, 65 eller 25 km. Arrangørerne var bl.a. den lokale cykelklub ABC, der stillede med 50 frivillige. Også Det økologiske Folkekøkken og deres mange frivillige var aktive i forbindelse med løbet, og det var muligt for 50 kr. at nyde et sundt og veltillavet varmt økologisk måltid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top