Områdefornyelse Husum takker af
Jan_lille.jpg
Jan Salling Kristensen. ’ Foto: Presse
Efter 6 års arbejde er Københavns Kommunes områdefornyelsesprojekt i dele af Husum ved at være afsluttet. Avisen har stillet enhedschef Jan Salling Kristensen tre spørgsmål.

Hvad er jeres vurdering af de 6 års arbejde?

Vi synes, at det er gået rigtig godt. Områdefornyelsen alene har tiltrukket ekstra investeringer for over 130 mio. kr. til Husum, som løfter bydelen i dag og fremover.

Hvor kan vi konkret se investeringerne?

Det, der har bundet vores sociale, kulturelle og fysiske indsatser sammen har været arbejdet med at skabe sammenhæng mellem Husums kvarterer og den omkringliggende by. De største investeringer ligger derfor i moderniseringen af Husumparken, EnergiCenter Voldparken med den kommende multihal, trafikstrækningen Husumforbindelsen, som går fra Åvendingen til Tingbjerg og Husum Bypark på Frederikssundsvej.

Hvad sker der så nu, når områdefornyelsesprojektet lukker?

Vores arbejde havde slet ikke været muligt uden de engagerede borgere i vores styregruppe – særligt formand Freddy Ingvorsen og Nicolaj Hvid og Karsten Brisell fra EnergiCenter Voldparken. Sammen med Brønshøj-Husum Lokaludvalg, biblioteket, EnergiCenter Voldparken, frivilligcenteret og Livsbanen er jeg sikker, at de nok skal forsætte det gode arbejde. Derudover arbejdes der jo på at få en letbane til Husum og Tingbjerg.

Læs mere om områdefornyelsens arbejde på midtersiderne i avisen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top