Nyt fra IF Stadion
Vi er ved at være i mål efter en ganske fin opstart, som på mange måder har været anderledes end tidligere

Vi er ved at være i mål efter en ganske fin opstart, som på mange måder har været anderledes end tidligere! Vi har til denne sæson valgt, at møde stærkere hold, hvor vi har været sikre på at få de nødvendige øretæver, så vi har kunnet lære, at agere i modvind, hvilket jeg tror har været sundt. Hold som HIK og Ajax fra 1 div. Fredericia, Odense og Svendborg som alle er hold der satser stort, har også været på menuen. Alle disse kampe med nederlag til følge, men masser af gode learnings.

Truppen:

Vi har måttet sige farvel til Kasper Larsen i målet, samt til de unge Frederik og Marco. På “indsiden” har vi fået Nikolaj Hviid (HIK og Amager) i målet, Kasper Due (Rødovre og Nordsjælland) på v-fløj/play, Kristoffer Leth (HIK) på v-back, Filip Jocic (HØJ og HIK) på v-back, Michai Jensen (Korsør) på h-back, Mathias Doktor (Virum) og Frederik (Korsør og Ajax) på stregen, så alt i alt rigtige pæne forstærkninger og typer, som godt gider at træne og som gerne vil vinde.

Den sociale sfære…

Vi har igen i år en super trup, såvel sportsligt, men i den grad også socialt, som jeg tror vi kan bygge meget op omkring. En rigtig god tur til stævnet Fregat Cup (Ebeltoft), bød på begge dele og vi kunne i den sidste ende trække os tilbage som vinder af stævnet, hvor vi havde gode kampe mod Helsingør, Bergen, Haderslev og Stoholm.

Målsætning:

Vi har talt målsætninger og ambitioner for sæsonen. Der var konsensus om, at vi ville kæmpe for at komme med i toppen i rækken, samt på at vi ville kæmpe med omkring “medaljerne”, hvilket betyder at vi vil gå efter top 3. En lille drøm kunne jo være, at IF Stadion kunne være med omkring 1 div., når vores nye hal står klar en gang i 2016.

Det er altid spændende at se hvor man er, når sæsonen starter og vi skal huske, at vi har 7 nye spillere, som skal spilles ind, hvilket gør at forventningerne om flot spil, må vente lidt, her hvor hårdt arbejde, fight og en stenhård defensiv, med 2 rigtige gode målmænd skal hjælpe os igennem en svær åbningskamp.

Vi håber at mange vil støtte os i sæsonen, samt at alle håndboldinteresserede vil kigge forbi Bellahøj Hallen i år, da jeg tror at det kan blive en rigtig spændende sæson for IF Stadion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top