Nu fjernes skinnerne på Brønshøjvej
Vejbanen på Brønshøjvej skal have støjreducerende belægning – og de gamle skinner til sporvognen graves op

Frem til 23. oktober arbejder Københavns Kommune, Center for Vejvedligehold, med at renovere Brønshøjvej på hele strækningen fra Frederikssundsvej til Bellahøjvej. Efter den sidste sporvogn linje 2 kørte på Brønshøjvej den 19. oktober 1969, blev skinnerne af besparelseshensyn dækket til med et lag asfalt, men nu skal skinnerne fjernes, der skal lægges en ny bund på vejbanen, og der skal lægges en ny asfalt, der reducerer støjen fra trafikken.

Trafikomlægninger
I forbindelse med arbejdet på Brønshøjvej er det i hele perioden ikke muligt at køre i bil mod syd ad Brønshøjvej fra Brønshøj Gadekær. Buslinje 2A mod City er omlagt, så den i stedet kører ad Frederikssundsvej og Bellahøjvej til Primulavej. Det er dog muligt for cyklister at køre mod syd på Brønshøjvej.
Til gengæld er der ikke problemer for hverken biler eller busser på, hvis de kører på Brønshøjvej og skal mod Brønshøj Torv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top