Mere sortering på vej
Genbrug-02-40-15.jpg
Lokaludvalget havde inviteret til temaeftermiddag i Husum Bypark om affald. Foto: Kaj Bonne
Der skrues stadig mere op for affaldssorteringen i København, og fra midten af marts næste år skal alle villaer og rækkehuse obligatorisk have en todelt affaldsbeholder til hård plast og metal.

Der skrues stadig mere op for affaldssorteringen i København, og fra midten af marts næste år skal alle villaer og rækkehuse obligatorisk have en todelt affaldsbeholder til hård plast og metal. Til gengæld er det frivilligt om man vil have affaldsbeholdere til småt pap og/eller bioaffald. De nye beholdere stilles op i løbet af foråret 2016.
For at fortælle om de nye initiativer afholdt Brønshøj-Husum Lokaludvalg en affaldsdag torsdag i sidste uge i Husum Bypark med præsentation af de nye beholdere og orientering om de praktiske forhold, krydret med musikalsk underholdning fra SkraldesBand, der havde indtaget scenen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top