Målfest på Amager
4Y9A8782.jpg
2 måls skytten Casper Henningsen fejrer sin scoring til 0-2. Foto: Christian Ove Carlsson
275 tilskuere var mødt op på Tårnby Stadion for at se hjemmeholdet prøve at revanchere sidste uges 1-0 nederlag til Hvepsene. Høj sol og kolde fadøl blev krydret med en yderst spændende kamp, der bød på 7 mål og spænding til det sidste.

AB Tårnby – Brønshøj
3-4 (0-2)

0’ 0–1 Patrick Naundrup

28’ 0–2 Casper Henningsen

48’ 0–3 Andreas Granskov

55’ 1-3 Tobias Hansen

63’ 2-3 Jonathan Nielsen

73’ 2–4 Casper Henningsen

90’ 3-4 Jonathan Nielsen

Værterne fra Tårnby pressede på fra kampens start, og Brønshøj var flere gange presset godt tilbage på banen, men efter 10 minutters spil scorede Patrick Naundrup efter at have opfanget riposten fra Jamil Fearringtons hovedstød efter hjørnespark. Herefter var det så Brønshøj der styrede kampen, og skarpheden som tidligere i sæsonen har manglet i de afgørende situationer, var pludselig til stede. Efter 26 minutter spurtede Oliver Fredsted afsted og lagde en perfekt aflevering til anfører Casper Henningsen, som scorede og bragte Brønshøj på 0-2, en stilling som holdt til pausen. Det er helt klart den bedste halvleg fra Brønshøjs side i denne sæson.

2. halvleg blev en hektisk affære, og selvom Brønshøj bragte sig foran med 0-3 ved Andreas Granskov efter blot 3 minutter, formåede de ikke at fastholde spillet som i første halvleg. 10 minutter inde i halvlegen var heldet med Tårnby, da et uheldigt opspring af bolden inde i feltet ramte Fearington på armen og udløste straffespark. Tårnby scorede, og det betød at Brønshøj blev usikre, og Tårnby fik pludselig lyst til at spille med. Små 10 minutter senere gik det så galt igen, og nu øjnede Tårnby muligheden for point, og Brønshøj spillede nervøst og smed mange lette bolde væk.

Brønshøj blev presset godt tilbage på banen, og det så længe ud til at Tårnby ville få held med at få udlignet. Patrick Naundrup og anfører Casper Henningsen ville det dog anderledes. Efter 73 minutter blev Naundrup spillet i dybden og i stedet for at skyde selv, spillede han bolden skråt tilbage til Henningsen, som scorede sit andet mål. Tårnby mistede herefter gejsten og Brønshøj kunne ånde lettet op. Tårnby fik dog pyntet på resultatet i dommerens overtid og kampen sluttede med en 3-4 sejr til Brønshøj.

Næste kamp for Hvepsene er på lørdag, hvor Holbæk kommer på besøg. Sidst de 2 hold mødtes var i sæsonåbningen og her vandt Holbæk 2-1.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top