Lokalopgør i Gadelandet
Onsdagen byder på lokalopgør i serie 1, når FIX hjemme i Gadelandet tager imod Husum.

Onsdagen byder på lokalopgør i serie 1, når FIX hjemme i Gadelandet tager imod Husum.

Oprykkerne fra FIX har fået en god start og har efter debutnederlaget til Tårnby med 5-2 virket utrolig skarpe, og de sidste 3 kampe er vundet med henholdsvis 3-0, 5-2 og hele 7-0. Holdet indtager 4. pladsen med 9 point for 4 kampe og en målscorer på 17-7. Gæsterne fra Husum har måske ikke virket lige så overbevisende i selve spillet, men de har vist klasse og har vundet alle deres 3 kampe og har fuldt hus med 9 point og en målscorer på 9-4. Holdet indtager 6. pladsen.

Kampen spilles onsdag den 9. september, klokken 18:00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top