Lokalopgør endte uden scoringer
4Y9A6853.jpg

Fix spiller med et flækket øjenbryn

Fix spiller med et flækket øjenbryn Foto: Christian Ove Carlsson
Fix og Husum delte tirsdag aften point i en tempofyldt og intens kamp.

Mere end 200 tilskuere var mødt op i Gadelandet til lokalopgøret imellem Fix og Husum. Det blev en intens affære, hvor begge hold gik til stålet og der blev tacklet igennem. Det blev en meget lige kamp, hvor kampen bølgede frem og tilbage. I første halvleg lagde Fix bedst ud, men Husum havde de største chancer. I anden halvleg var billedet omvendt. Ingen af holdene scorede og kampen endte 0-0, et resultat begge trænere var tilfredse med. Husum er stadig ubesejret i sæsonen og begge hold er stadig at finde i den bedste 1/3 af tabellen.

4Y9A6889

Begge hold spiller igen i weekenden, hvor Husum fredag klokken 18:00 hjemme i Husumparken møder Dragør og Fix møder lørdag Østerbro klokken 15:00 i Fælledparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top