Lokalopgør endte uden scoringer
4Y9A6853.jpg

Fix spiller med et flækket øjenbryn

Der blev ikke sparet på tacklingerne. Her Husum i blå/hvid og Fix i rød/hvid. Foto: Christian Ove Carlsson
Fix og Husum delte tirsdag aften point i en tempofyldt og intens kamp.

Mere end 200 tilskuere var mødt op i Gadelandet i Husum til lokalopgøret mellem Fix og Husum. Det blev en intens kamp, hvor begge hold gik til stålet, og der blev tacklet igennem. Det blev en meget lige kamp, der bølgede frem og tilbage. I første halvleg lagde Fix bedst ud, men Husum havde de største chancer. I anden halvleg var billedet omvendt. Ingen af holdene scorede, og kampen endte 0-0, et resultat begge trænere var tilfredse med. Husum er stadig ubesejret i sæsonen og begge hold er stadig at finde i den bedste tredjedel af tabellen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top