Kun een chance?
I 2007 argumenterede socialdemokraten Jesper Christensen - byens nuværende socialborgmester - på glimrende vis for etableringen af et særligt tilbud for ellers skoleløse unge, Second Chance

I 2007 argumenterede socialdemokraten Jesper Christensen – byens nuværende socialborgmester – på glimrende vis for etableringen af et særligt tilbud for ellers skoleløse unge, Second Chance: “De, der har vendt folkeskolen ryggen, skal have en ny mulighed for at tage afgangsprøverne og rehabilitere sig gennem en ny chance.” (KK, 1,2007). Second Chance er et tilbud, som nedlægges i budgetforliget for 2016, fordi socialdemokraterne foreslog fjernelse af indtægter fra byggesagsgebyrer. Har Socialdemokratiet ændret holdning til skoleløse unge siden dengang? Har Second Chance måske ikke vist sig at få ellers skoleløse tilbage på sporet?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top