John Pilgaard er død
John-Pilgaard.jpg
Foto: EF
I mere end 20 år leverede John Pilgaard artikler til Brønshøj-Husum Avis om livet i og omkring Utterslev Mose.

Mosen og dyrelivet, ikke mindst fuglene, var hans helt store interesse og lidenskab. Han cyklede tidligere dagligt rundt ved Utterslev Mose og videregav sine oplevelser og sin viden til avisens læsere på sin helt personlige måde og med sit helt specielle sprog. Ofte krydret med hans personlige holdninger og forhold.
Sygdom tvang for nogle år siden John Pilgaard væk fra tasterne og hans daglige gang ved mosen, og mange savnede de ugentlige beretninger fra hans elskede mose.

John Pilgaard boede i mange år i Tingbjerg med sin hustru Julia, før de for nogle år siden flyttede til Gadelandet i Husum. Sin sidste tid boede John Pilgaard på plejehjem i Bystævneparken, men fredag i sidste uge døde han i en alder af 82 år.

John Pilgaard tog Utterslev Mose alvorligt, men han var ikke selvhøjtidelig. Han var et rart menneske og kom altid på redaktionen med godt humør og kunne tale med alle. Han var ikke alene “Vor mand i mosen”, som hans artikler blev benævnt, men en del af holdet på Brønshøj-Husum Avis.

John Pilgaard bisættes på fredag, kl. 13 fra Husumvold Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top