Jeg vil gerne give folk ro på bagsmækken
Bo-Rødding-02-39-15.jpg
Bo Rødding bruger syngeskåle før og efter Qi Gong træningen. Syngeskålene bruges verden over til meditation, afslapning, healing. De er lavet af syv forskellige metaller, som gør at tonen holder længe. Foto: Kaj Bonne.
Du har måske set folk der udøver Qi Gong og Chai Chi når du går igennem parker. Langsomme og koordinerede bevægelser som ser yderst fascinerende ud.

Bo Rødding fra Brønshøj er måske én af dem, du har set i parken stå og undervise. Han har i alle tilfælde beskæftiget sig med Qi Gong i over 35 år, og nu vil han starte en foreningen “Brønshøj Qi Gong”, som kommer til at holde til i EnergiCenter Voldparken 2 gange om ugen.

Interessen for Qi Gong stammer fra da Bo Rødding som ung undersøgte markedet for kampsport.

-Qi Gong tiltalte mig med det samme. For formålet er at få kroppen til at slappe af, få balance og jordforbindelse. I Kina siger man at Qi Gong er ungdommens kilde til at bevar kroppens funktioner. Min egen mester er 75 år og har en krop som en vårhare. Man får løftet sin livskvalitet og det kommer til at virke præventivt på mange sygdomme, fortæller Bo Rødding, der selv udstråler en ufattelig styrke og ro.

Bo Rødding brænder for Qi Gong og formidling. Han er uddannet lærer og underviser primært voksne, der skal lære dansk. Han underviser også i yoga og meditation.

-Jeg ser frem til at kunne fungerer som en slags jordemoder for folk, der gerne vil have hjælp til at finde ind til de steder i kroppen, hvor de kan finde ro. Samfundet kører hurtigere og hurtigere, og vi skal nå mere og mere. Derfor får vi jo også brug for flere pauser og der kan Qi Gong virkelig hjælpe, fortæller Bo Rødding, der forsikrer, at det også bliver tid til at grine selvom QI Gong meget handler om at være i sin egen krop.

-Folk skal også have det sjovt, og jeg laver ofte partnerøvelser, hvor folk kommer til at grine helt vildt, fastslår Bo Rødding, der håber at folk har lyst til at komme og prøve onsdage fra 15-17 og lørdage fra 14-16. Hvis man har flere spørgsmål kan man sende en mail til Bo Rødding på firkloeveret04@gmail.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top