Indsamling til flygtninge
Flygtningekrisen satte virkelig sit spor i Ipek Belen, hendes mand og deres to små børn, da de i sommer besøgte Tyrkiet

Et syn af forarmede flygtninge har hun haft svært ved at ryste af sig, efter hun og familien er kommet hjem til de trygge rammer i Brønshøj.

-Vi så så mange syriske flygtninge, som tiggede, gik i laset tøj og boede i telte. Det var hårdt at se, og vi prøvede selvfølgelig at hjælpe, det vi kunne – og det gjorde de fleste turister. De samme gjorde folk i landsbyen, hvor de boede, og det er selvom de ikke selv havde for mange midler. Når vi talte med flygtningene, fortalte de, at de bare gerne ville leve trygt, og det var lige meget hvor, fortæller Ipek Belen.

Efter hun og familien kom hjem har hun haft brug for at tale om sine oplevelser, og det gjorde hun også med Laura Sørensen fra Børnehaven Voldparken. I fællesskab besluttede de sig for at gøre noget aktivt for at hjælpe.

På torsdag den 17. september kl. 16-18 afholdes et indsamlingsarrangement på parkeringspladsen ved Institutioner i Arildsgård 9-11 for at samle penge ind til Røde Kors.

Der vil være forskellige aktiviteter: Ponytrækning, gummistøvlekast, sømbod, hoppeborg, ansigtsmaling, sæbebobler mm., samt salg af popcorn, kage, saftevand, kaffe/the. De indsamlede penge fra aktiviteterne sendes til Røde kors.

Der vil endvidere blive indsamlet tøj og bamser ind og dette sendes videre til flygtninge.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top