IF Stadion søger frivillige
Håndboldklubben IF Stadion har pt. ingen ungdomsafdeling. Til gengæld har mulighederne for at skabe en stor ungdomsafdeling aldrig været bedre. IF Stadion har brug for et stort netværk af frivillige, så klubbens medlemsvækst ikke er baseret på få personer, siger klubbens formand Allan J. Jensen. – IF Stadion vil derfor gerne invitere gode venner af […]

Håndboldklubben IF Stadion har pt. ingen ungdomsafdeling. Til gengæld har mulighederne for at skabe en stor ungdomsafdeling aldrig været bedre.
IF Stadion har brug for et stort netværk af frivillige, så klubbens medlemsvækst ikke er baseret på få personer, siger klubbens formand Allan J. Jensen. – IF Stadion vil derfor gerne invitere gode venner af klubben til brunch i klubhuset lørdag den 3. oktober, kl. 10.30- 12.30 i EnergiCenter Voldparken, Kobbelvænget 65, 1. sal.
– Formålet er, at IF Stadion gerne vil samle et korps af ambassadører, som kender til IF Stadions muligheder, udfordringer og visioner således, at ambassadørerne kan sprede det i netværket. Håbet er, at ambassadørernes netværk kan øge kendskabet til IF Stadion, så vi der igennem kan få tilknyttet frivillige til klubben, tilføjer Allan J. Jensen og tilføjer følgende status for klubben:
Vi har et fantastisk flot stort klublokale på den nedlagte Voldparken Skole/EnergiCenter Voldparken.
Byggeriet af den nye hal på EnergiCenter Voldparken med 300 tilskuerpladser er begyndt.
Vi har ungdomstrænere med DHF’s uddannelser.
Vi har fået skabt en skolehåndboldturnering i Brønshøj-Husum og Vanløse.
Vi deltager med håndbold i undervisningsforløb på Husum skole og Korsager skole.
Vi er en af de centrale klubber i DHFs og kommunens projekt “Håndbolden tilbage til København”.
Vi har igen fået skabt en dameafdeling
Vores 1.-2. herresenior er velfungerende og med i toppen.
Endelig har IF Stadion fået et godt renommé for initiativet med at omdanne den nedlagte Voldparken skole til et aktivt sted for foreninger og frivillige. Det betyder bl.a., at vores klubhus og kommende hal bliver en del af det synligt og levende sted.
Tilmelding senest tirsdag den 22. september til Allan J. Jensen på mail til allan.juhl.jensen@gmail.com eller tlf. 28910873.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top