Fortsat bank i postbutikkerne i Husum og i Tingbjerg
danske-bank.jpg
Foto: Presse
Danske Banks kunder kan fortsat ordne deres basale bankforretninger i postbutikken i føtex - Husum, Frederikssundsvej 284 samt i Spar, Ruten 14 i Tingbjerg.

Danske Bank og Post Danmark forlænger nu deres samarbejde med yderligere to år. Dermed kan bankens privatkunder fortsat bruge postbutikkerne i Husum og i Tingbjerg, når de skal betale indbetalingskort eller hæve og indsætte kontanter.

-Vi er glade for, at vi fortsætter samarbejdet med Post Danmark, så vores kunder stadig kan klare de mest basale bankforretninger i postbutikkerne i føtex og i Spar, siger Karsten Wegner, Privatdirektør i Danske Bank i Brønshøj.

Med aftalen kan Danske Bank tilbyde privatkunderne fysisk kassebetjening mere end 230 steder i landet, og dertil kommer muligheden for at bruge en af bankens knap 600 pengeautomater.

Rammer behov for betjening

Behovet for fysisk bankbetjening er dog faldet markant gennem de senere år, men alligevel er der ifølge Karsten Wegner fortsat en del danskere, der ikke bruger eller er fortrolige med digitale løsninger, computere eller smartphones.

-Selvom flere og flere danskere bruger det stigende antal digitale muligheder, så er der også kunder, der ikke er så fortrolige med digitale løsninger. Og her giver aftalen med postbutikken mulighed for at ramme den enkelte kundes behov for betjening, siger Karsten Wegner.

Han tilføjer, at Danske Bank også forsøger at udvikle digitale løsninger, der er målrettet de kunder, der ikke er så fortrolige med digitale løsninger. For eksempel har banken udviklet en såkaldt letbank, der fungerer ligesom netbanken, men er langt mere enkel og brugervenlig.

Passer til postservicen

Også i Post Danmark er man glad for, at samarbejdet med Danske Bank fortsætter.

-Vi er helt afhængige af at have et godt samarbejde med en bank for at kunne tilbyde bankydelser på vores posthuse. Derfor er vi glade for at forlænge aftalen med Danske Bank, så vi fortsat kan supplere postservicen med bankekspedition på 180 posthuse landet over, siger Troels T. Jensen, chef for Posthuse i Post Danmark.

Danske Banks samarbejde med Post Danmark går tilbage til 1996 og løber nu frem til udgangen af 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top