Det skal være billigere at bo i København
København er en dejlig by, men der er hundedyrt at bo her. København er en af verdens dyreste byer at bo i. Det bør der laves om på. Det er dyrt at slå sig ned i København, og rigtig mange tvinges ud af byen, hvis de ønsker mere plads og gerne vil have en større […]

København er en dejlig by, men der er hundedyrt at bo her. København er en af verdens dyreste byer at bo i. Det bør der laves om på. Det er dyrt at slå sig ned i København, og rigtig mange tvinges ud af byen, hvis de ønsker mere plads og gerne vil have en større lejlighed eller et hus.
Vi konservative vil gerne, at det bliver billigere at bo i København. Derfor vil vi i de kommende forhandlinger om kommunens budget for 2016 stille forslag om at nedsætte udgifterne ved at bo i København. Vi ønsker at nedsætte grundskatterne – den såkaldte grundskyld, så både lejere og ejere skal betale mindre til kommunen for at bo i København.
Det bør være sådan, at også folk med gennemsnitlige indtægter som fx sygeplejersker, lærere, pædagoger og politibetjente også får råd til at blive boende i København og endda også får råd til at bo i hus i København.
I de kommende budgetforhandlinger vil vi desuden stille forslag om flere og bedre parkeringsmuligheder for både biler og cykler. I nogle bydele i København har kommunen solgt mere end 1.200 flere parkeringslicenser, end der er parkeringspladser. Det er uhæderligt og dur ikke. Naturligvis bør der være parkeringspladser til alle københavnere, så ingen tvinges ud af byen.
Vi skal kunne være stolte af København, og ingen skal tvinges til at forlade København pga. urimeligt høje boligpriser, mangel på parkeringspladser eller en folkeskole med alt for lavt fagligt niveau. Vi har højere ambitioner på Københavns vegne, og vil derfor gå til budgetforhandlingerne for at gøre København til et bedre og billigere sted at bo.
(forkortet af red.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top