Cricketklubben i Tingbjerg
4Y9A4456.jpg
Cricket spilles af to hold med 11 deltagere på hvert hold. Spillet kan minde om rundbold og bliver spillet på en stor rund bane. Billedet er fra forrige uges venskabskamp i Tingbjerg Idrætspark mod et engelsk hold. Foto: Christian Ove Carlsson.
Copenhagen Cricket Club (CCC), med base i Tingbjerg Idrætspark, blev etableret i 2011 af den nuværende formand og coach Sheikh M. Saleem og er godkendt som folkeoplysende forening i Københavns Kommune.

Foreningen har mere end 200 aktive medlemmer, der repræsenterer 14 forskellige nationaliteter plus en række faste tilhængere, sponsorer og samarbejdspartnere, og stiller med både ungdoms-, drenge-, junior-, senior-, oldboys- og pigehold.

CCC har pr. 1.1.2015 otte hold i DCFs turneringer. Det er to lilleputhold, et pigehold, et drengehold, et juniorhold og tre hold i seniorturneringerne. Klubbens ene drengehold hører til blandt de bedste i landet.

Integrationsprofil

CCC har fra etableringen af klubben bestræbt sig på at følge en integrationspolitik, der bygger på socialt ansvar og serviceydelser. I CCC er alle lige, og alle er lige velkomne – uanset nationalitet, religion eller kultur. Det er ledelsens opfattelse, at en af hemmelighederne bag klubbens store succes er, at mange føler, at deres cricketclub er mere end en sportsklub, men også en klub, der yder hjælp og støtte på en lang række sociale, udviklings- og uddannelsesområder. I den forbindelse har klubben et tæt samarbejde med de sociale myndigheder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top