Byvandring med Erhvervsklubben ”Hvepsene”
hvepsene.jpg
Erhvervsklubben taler om andet end fodbold. Der er også en masse kulturelle arrangementer, som er med til at styrke netværket. Foto: Privat
Som medlem af Brønshøj Boldklubs erhvervsklub – Erhvervsklubben "Hvepsene" – er det ikke kun fodbold der er på menukortet.

-Vores medlemmer i Erhvervsklubben deltager primært for at blive en del af det interessante netværk, derfor er det vigtigt for os at tilbyde andre arrangementer end fodbold”, udtaler formanden Kim Madsen.

Arrangementet i sidste uge blev en interessant guidet byvandring på Chr. Havn – bydelen der emmer af et charmerende miljø som grundlæggeren Chr. IV sikkert ikke “havde set komme”, da han grundlagde området til militæret i 1600-tallet.

Der blev serveret sjove og dramatiske fortællinger omkring de mange historiske bygninger, bl.a. søhelten Tordenskjolds borgerhus i Strandgade, Vor Frelsers Kirke, B &W’s mangeårige domicil m.m.

I en bygning fra 1700-tallet – som oprindeligt blev anvendt til udlejning til alverdens sømænd – ligger i dag Christianshavns Færgecafé, hvor der efter byvandringen blev der budt på stegt flæsk og persillesovs samt hyggeligt samvær.

Erhvervsdrivende som vil vide mere om Brønshøj Boldklubs erhvervsklub kan gå ind på hjemmesiden www.erhvervsklubben-hvepsene.dk – og er altid velkommen til at kontakte formanden for en uforpligtende samtale.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top