Budgetaftale for 2016
Der blev i sidste uge indgået en budgetaftale for Københavns Kommune i 2016 af et bredt flertal på Københavns Rådhus. Der var midler til bl.a. Tingbjerg og Utterslev Mose.

– Det er fantastisk, at vi har fået sat knap 23 mio. kr. af til byudviklingen af Tingbjerg. Der er sket rigtig mange positive ting i bydelen de seneste år, og det skal vi bygge videre på. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vi nu kan komme i gang med arbejdet med at gøre Tingbjerg til en grøn, aktiv og åben boligby, siger overborgmester Frank Jensen.

– I SF er vi glade for, at det i de seneste ugers forhandlinger om kommunens budget for 2016 er lykkedes at afsætte penge til udviklingen af Utterslev Mose. Det unikke naturområde er en grøn perle, der længe har været opmærksomhed på nødvendigheden for at udvikle – både fra Rådhuset, men særligt lokalt. Mosen er forurenet, og der er behov for en større samlet indsats for at oprense området og opgradere det, så det bliver til endnu større gavn for både mennesker og dyr. I SF er vi glade for, at det i denne omgang lykkedes at afsætte penge til arbejdet med den helhedsplan, som man lokalt højlydt har ønsket sig blandt andet her i avisen, siger borgerrepræsentant Peter Thiele fra SF.

EF

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top