Borgerservice i Husum – via skærm
Med det velmenende formål at bringe borgerservice tættere på københavnerne, vil det fra foråret være muligt at få borgerservice på alle biblioteker i København,

Med det velmenende formål at bringe borgerservice tættere på københavnerne, vil det fra foråret være muligt at få borgerservice på alle biblioteker i København, enten hos en medarbejder på biblioteket eller via et skærmopkald til et “kontaktcenter”. På Brønshøj Bibliotek åbner borgerservice til foråret med en medarbejder og allerede i løbet af et par uger er der på Husum Bibliotek mulighed for via en skærm med kamera at komme i kontakt med en medarbejder. Borgerservice på BIBLIOTEKET på Rentemestervej udvides fra 1. oktober – og samtidig lukker borgerservice på Lærkevej.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top