Bellahøj går koncertvejen
Restaurant-Bellahøj-01-45-14.jpg
Johnny Lykkegaard overtog Restaurant Bellahøj for 6 år siden. Foto: Kaj Bonne
Dem gamle, smukke, ny restaurerede gård på "toppen" af Bellahøj skal nu danne rammen om en række spændende intimkoncerter med populære kunstenere fra firserne.

-Vi går hele vejen nu, og det bliver koncertvejen, udtaler restauratør Johnny Lykkegaard smilende.

-Vi har de perfekte rammer, og med beliggenhed kun 10 minutter fra Rådhuspladsen, er placeringen optimal for afholdelse af denne type koncerter. Netop med tanke på alle de glade sange der er sunget og danset her på Bellahøj i tidens løb, synes vi, det er oplagt at lægge op til en række af dejlige “tæt på kunstnerne” oplevelser, fortæller restauratøren.

Det hele starter med Michael Learns to Rock torsdag den 8. oktober – skarpt forfulgt af Sko/Torp, Tøsedrengene, Lis Sørensen og Eran DD, alle populære kunstnere med masser af ørehængende hits, som man kan huske og synge med på. -Vi ønsker gæsterne skal have en total oplevelse, og ledsager koncerterne af en spændende 3-retters menu specielt designet til hver enkelt koncert. På Restaurant Bellahøj er der plads til 200 gæster, så her kommer man virkelig tæt på de enkelte kunstnere, der alle optræder med akustiske udgaver af deres største hits, siger Johnny Lykkegaard.

Siden overtagelsen for 6 år siden har ejerne Johnny Lykkegaard og Jachim Wasser lagt stor vægt på, at der skal være et alsidigt udbud af forskelligartede events på stedet.

– Vi serverer ikke alla carte” fortæller Jachim Wasser ” Vi fokuserer på selskaber og arrangementer, og der er masser af dynamik i huset, således har vi lige for tredje år i træk været en del af Copenhagen Historic Grand Prix, og vi afholder også vores eget skønne julemarked hvert år i november” I år 14. og 15. november, fortæller han.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top