Beboere tog selv handskerne på i kampen mod affald
Boligafdelingen Utterslevhuse og Samvirkende Boligselskaber (SAB) gik i weekenden sammen med Hold Danmark Rent i kampen mod affald i Utterslevhuse og omegns natur Utterslevhuse holdt en affaldsdag, hvor børn og voksne gik sammen om at indsamle affald før årets sommerfest i en konkurrence om, hvem som kan indsamle mest skrald fra områdets grønne natur. -Jeg […]

Boligafdelingen Utterslevhuse og Samvirkende Boligselskaber (SAB) gik i weekenden sammen med Hold Danmark Rent i kampen mod affald i Utterslevhuse og omegns natur
Utterslevhuse holdt en affaldsdag, hvor børn og voksne gik sammen om at indsamle affald før årets sommerfest i en konkurrence om, hvem som kan indsamle mest skrald fra områdets grønne natur.
-Jeg er glad for initiativet udtaler SAB’s formand John B. Sørensen. Vi bruger mange penge på at rydde op i vores boligområder, så vi håber at initiativet vil få beboerne til at tænke sig om, og smide skraldet i bøtter i stedet for buske, siger SAB´s formand John B. Sørensen.
Samvirkende Boligselskaber har gennem 75-år præget store dele af hovedstadsområdet med almennyttigt byggeri. I dag har SAB 9.000 boliger i Storkøbenhavn, hvor Utterslevhuse huser 200 lejemål. Området er via et driftsfællesskab tilknyttet Tingbjerg-området, hvor der er mere end 2.000 lejemål og 5.000 beboere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top