Alexander er Brønshøjmester i indsamling
alexander-red-barnet.jpg
Alexander er stolt over sin titel, og han er klar til at samle ind igen. Foto: Anne Sofie Helms
-Der var helt udsolgt i sidste uge ved Red Barnets landsindsamling. Det er ikke sket tidligere at der har været indsamlere til alle husstande i Brønshøj og Husum.

-Omkring 150 indsamlere dækkede alle ruter i Børnshøj og Husum og slog dermed rekorden og samlede i alt 140.000 kr. ind. Det er 30.000 kr. mere end sidste år fortæller koordinator Nina Vinther fra Brønshøj.

Alexander og hans familie samlede 4.557 kr. ind – det gjorde Alexander til uofficiel Brønshøjmester i indsamling.

-Alexander meldt sig til indsamlingen, fordi vi én dag sad og talte om, hvor mange børn der har det svært i verden. Det gik Alexander meget på, så derfor meddelte han, at han gerne ville samle ind, fortæller Alexanders far, Jakob Juul Gade, der godt vil tilføje, at han synes, at Brønshøj og Husums beboere er meget generøse.

-Mange var forberedt på, at vi kom, og mange tømte også alt, hvad de havde af småpenge, fortæller Jakob Juul Gade.

Mange indsamlere fortalte, at de havde haft en god tur, og de mange børnefamilier der havde meldt sig fik en hyggelig søndag med raslebøtten og en masse børnevenlige indslag både i Pilegården og på Energicenter Voldparken, hvor indsamlerne mødtes før og efter indsamlingen.

-Alexander er pavestolt, og alle i vores familie har også fået at vide, at han blev Brønshøjmester. Det bedste var nok, at han et sted på ruten fik 20 kroner til sig selv, men også dem puttede han i indsamlingsbøssen, fortæller Jakob Juul Gade, der ikke er i tvivl om, at både Alexander og familien skal ud og samle ind igen.

På vegne af børn fanget i katastrofer vil koordinatorerne i Brønshøj og Husum takke alle indsamlerne, de gavmilde givere og sponsorer fra Brønshøj og Husum: Livsbanen, Amfiteatret, Frisør Moon, Alejandro Tattoo & Art, Dark Crow Tattoo & Piercing, Bastard Café, Gaardhaven, Sticks’n’Sushi, Nørrebro Bryghus, Nescafé, Kirstens Konditori, Vatan Bazar, Lån og spar, Blackbird Hill smykker, We Bike, Slagter Frandsen ,Fri Cykle, Marie D’izzy, Shoo Baloo, Beauty Flowers hudpleje, Klokkeblomst, Ostebuen, Staalvand, Manolo is, Matas, Secondhand legetøj, Designer kartellet, Mulles Thehus, Pilegården. Landsresultat for Red Barnet endte med 10 mill. kr. 3 mill mere end sidste år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top