Affaldsdag i Husum Bypark
Temaet er borgernes affald, når Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med Husum Byparks Venner torsdag den 24. september, kl. 16-18 vil præsentere den nye affaldsordning til villaer, afholde en konkurrence i affaldssortering og fortælle om kompostorme og hjemmekompostering. Samtidig leverer SkraldesBand den musiklaske underholdning på hjemmelavde instrumenter og Lokaludvalget byder på en kop kaffe.  

Temaet er borgernes affald, når Brønshøj-Husum Lokaludvalg i samarbejde med Husum Byparks Venner torsdag den 24. september, kl. 16-18 vil præsentere den nye affaldsordning til villaer, afholde en konkurrence i affaldssortering og fortælle om kompostorme og hjemmekompostering. Samtidig leverer SkraldesBand den musiklaske underholdning på hjemmelavde instrumenter og Lokaludvalget byder på en kop kaffe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top