Ældredag 2015
For 13. gang afholdes der Ældredag i Lokalområdet Vanløse Brønshøj Husum. I år foregår den i Energicenter Voldparken i Brønshøj torsdag den 1. oktober mellem kl. 10 og 14:30.

Dagen bliver kun større og større, med flere og flere spændende og interessante stande at besøge for hvert år der går. Mange komme igen år efter år for at mødes med venner og bekendte, og flere både gamle og nye kommer for at orientere sig om hvad der er af muligheder og tilbud for voksne (seniorer) på det frivillige, det private og det kommunale område. Hvert år er der både underholdende og lærerige indslag. I år er der mulighed for at opleve orkestret De sampilsramte og et foredrag fra ZOO: Fællesskab i flokken.

Sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen holder åbningstalen.

Udover mange smagsprøver er der også mulighed for at køb kaffe, sodavand og en varm ret. DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top