5A skal køre til Herlev Hospital
Der bliver direkte busforbindelse fra Nørrebrogade og Frederikssundsvej til Herlev Hospital,

Der bliver direkte busforbindelse fra Nørrebrogade og Frederikssundsvej til Herlev Hospital, når linje 5A i april 2017 opgraderes til en såkaldt +Way, som er Movias nye standard for bustrafik med høj kvalitet. Det har Københavns, Herlev og Tårnby kommuner besluttet, og dermed forlænges linje 5A, så hver anden bus fra april 2017 fortsætter fra Husum Torv ad Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej til Herlev Hospital.
– Forlængelsen af linje 5A styrker sammenhængen i den kollektive trafik – både på kort og på længere sigt. Med forlængelsen får mange københavnere en direkte, kollektiv forbindelse til Herlev Hospital, og på længere sigt vil forlængelsen også koble byens største buslinje direkte til den kommende letbane i Ring 3. siger overborgmester Frank Jensen. Linje 5A er med 20 mio. årlige passagerer en af Nordeuropas travleste buslinjer. Busserne på den nye +Way bliver 18 meter lange ledbusser med et strømlinet design med let ud- og indstigning og god trafikinformation. De nye busser bliver CO2-neutrale og forurener dermed langt mindre end de nuværende busser på linje 5A.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top