Voldsom brand i el-skab
IMG_4419.jpg
Der var kraft og saft i det lille el-skab. Foto: ef
Onsdag morgen kom der for alvor fut i den ellers stille villavej Møllebakken i Husum.

Onsdag morgen kom der for alvor fut i den ellers stille villavej Møllebakken i Husum. Eksplosioner, kraftfulde elektriske udladninger samt flammer i op til 6 meters højde stod ud og op fra et el-skab placeret på fortovet ved en hæk. Den voldsomme brand blev først dæmpet og kunne slukkes, da DONG fik slukket for strømmen. Både Københavns Brandvæsen og DONG oplyser, at der på det sidste har været flere brande i el-skabe, men at årsagen til disse brande ikke er opklaret.

En brandmand mente, at en kortslutning i el-skabet kunne skyldes indtrængende dræbersnegle, men en medarbejder fra DONG mente, at årsagen skulle findes i fugtighed i skabet.

Branden betød, at flere ejendomme på Møllebakken måtte vente med at få strøm igen til først på aftenen, da et nyt el-skab var blevet sat op. Flammernes bytte blev et par meter hæk samt et par afsvedne træer – og et el-skab.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top