Trafikkaos
Siden torsdag har der været trafikkaos i vores kvarter

Siden torsdag har der været trafikkaos i vores kvarter Frederikssundsvej/Bellahøjvej/Godthåbsvej. Der var sågar opstillet spærringer i vores villakvarter, hvor vjene er private. Hele weekenden har vi så måttet døje med en infernalsk larm af racende køretøjer samt en 3/4 helikoptere i luften.

Alt dette fordi noget de kalder motor”sport” skulle afvikles til stor skade for miljøet og med voldsomt brug af ressourcer, samt et mægtigt opbud af politi og sikkerhedsfolk.

En lokal købmand beklagede sig over manglende kunder, og fortalte mig, at der var skrevet kontrakt 5 år frem i tiden. Kan det virkelig være rigtigt at vi skal finde os i dette miljøsvineri endnu 5 år frem?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top